donderdag 16 juli 2015

Lerendoeje.nu

"De bibliotheek staat voor lezen, leren, informatie en educatie. De afgelopen periode is in samenwerking met Brabantse bibliotheken hard gewerkt aan een nieuwe dienst, waarin een leven lang leren, samenwerken met lokale partners en innovatieve dienstverlening samen komen: LerenDoeJe.nu. Inmiddels is LerenDoeJe.nu beschikbaar voor iedere bibliotheek."


Met deze tekst begint een artikel op de website van Cubiss over LerenDoeJe.nu

Ik ben enthousiast over de kansen en mogelijkheden van deze nieuwe dienst. Op het Cursushuis Theek 5  en Cultuurspoor Best/Cursussen kun je zien wat er gerealiseerd kan worden.

Jos Erdkamp wil graag naar de regio/Overijssel/(...?) komen, maar dan het liefst voor een groep geïnteresseerden. Daarom de vraag: wie van mijn bibliotheekcollega's heeft hier ook belangstelling voor?
Neem contact met me op via mail of 06-28951270. Dan kan Jos Erdkamp eind augustus/begin september in één keer deze kant op komen en een presentatie houden aan geïnteresseerden. Het spreekt vanzelf dat het tonen van deze belangstelling en het meedoen aan die presentatie geheel vrijblijvend is.

Geen opmerkingen: